aneerzaliff's FotoPage

By: annerz aliff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 17-Aug-2008 11:09 Email | Share | | Bookmark
atiq adam's ceremony

me at bilik kakak .. ya ALLAH bersepah gilew
eika sengal + nuna bdk rabun+ me <anies >
ni la tulang belakang majlis untuk atiq adam yg nakal
View all 10 photos...
atiq adam nyer kenduri aqiqah aish punyer la menat...
yg x best tuh kne bebel ngn makcik har2 tula suh susun meja gatal2 g snap
ptg pulak kne g amek cik kak kan ump... drive kete br busu grand lavina best jgk tp x best cm space gear mummy cos cc die lg besar hu2. on da way nk g amek cik kak aku cuak tgk paras myk nseb bek kat blm terlepas stesen myk kt highway bay pass, klu x mati aku..
smp jer kat batu 6 hujan punyer la lbt byk sugguh rintagan yg aku kne redah dah la lesen br dpt. dlm 3o minit smp la ump tggu kazen aku jln cm kura2 pastu br nk slin bju la... macam bagai btu l aish pnt aku tggu dlm kete, tp sempat lg tgk cite korea dlm kete. dlm sejam lebey jgk la tggu minah tuh ,then blik smp rmh terus kne siap2 kenduri afta solat isyak ...
mmg pnt la... tp best ley jumpa kazen2


Sunday, 17-Aug-2008 01:50 Email | Share | | Bookmark
my bro wedding

amboi smngt btl abg aku x sbr nk nek pelamin cayalah
ahli mesyuarat tingkap hu2
mummy sbk siapkan ank teruna nyer
View all 18 photos...
hu2 ni bkn wedding of the year niey ..

tp wedding of the august he2 <1 hb 8 2008> hu2 disbbkn nk blik ke america nk smbng stdy kwen secara mgejut ala pija jgk abg aku niey.... persiapan seminggu je... so nk share ckit la pic ma bro wedding .... ezzra vs sarah have fun


Sunday, 17-Aug-2008 01:07 Email | Share | | Bookmark

me at lab
k. ani
sa
View all 6 photos...
pejam celik pejam celik dah nk abes dah praktikal rse cm x cayer jerk ..

ari pertama bkn main lagi cm org bodo jerk ....... tp dah msk 2 3 hari da k...

ley msk da ngn dak2 sengal yg suka wat lawak bodow ........ best jgk x sngka dpt kwn happening cm niey...

dak-dak sengal ----> adeq,hajar,anies <me>, sa,k.ani

so ni nk share pic dak2 nakal niey har2 .....


Wednesday, 13-Aug-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
~at last~

yeay!!!!!!
hurm lepas sojam lebey den skodeng br jumpa kt ne nk tulis2 niey hurm [b]


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net